الزامات ثبت نام لاتاری

عکس مورد نیاز، کشور مجاز، مدرک تحصیلی قابل قبول و شرایط عکس لاتاری

الزامات ثبت نام لاتاری 2018

فقط دو شرط برای ثبت نام لاتاری وجود دارد. اول اینکه شما متولد کشور های مجاز باشید که ایران یک کشور مجاز برای ثبت نام است و دوم آنکه حداقل دیپلم داشته باشید و اگر دیپلم ندارید دو سال سابقه کار در پنج سال گذشته داشته باشید که آن شغل در لیست مشاغل اداره کار ایالات متحده در لیست JOB ZONE 4 و البته با امتیاز SVP 7 باشد. مانند طراحی گرافیک، طراحی وبسایت، مدیریت صنعتی یک کارخانه یا کارگاه و ...

شرط سنی لاتاری گرین کارت

+

ثبت نام لاتاری گرین کارت چالشی جالب بین ایرانیان شده است، به این ترتیب که عده ای بسیار نگران از انجام صحیح آن هستند و عده ای دیگر بدون دقت به هیچ موضوع خاصی اقدام به ثبت تقاضا میکنند و سالیان سال است که این کار را تکرار میکنند. اما عمدتا حتی متوجه نمیشوند که اصلا در قرعه کشی وارد نمیشوند.

آیا محدودیت سنی وجود دارد؟

در قوانین مهاجرتی ایالات متحده امریکا برای تقاضای این نوع ویزا ( ویزای دایورسیتی) در واقع هیچ محدودیت سنی وجود ندارد. یعنی حتی کوکد یک ساله هم میتواند متقاضی این ویزا باشد. اما نکته دیگری در بندی دیگر مطرح شده است که سن وابسته به آن است. حد اقل دارا بودن دیپلم دبیرستان یا دوسال سابقه کار در 5 سال گذشته بر اساس ظوابط اداره کار ایالات متحده ما را به این نتیجه میرساند که سن وابسته به تحصیلات اهمیت پیدا میکند.
تاکید میکنیم که اگر فرد 14 ساله ای توانسته باشد معادل دیپلم دبیرستان را اخذ کند، میتواند متقاضی مستقل این وایزا باشد

افراد بالای 21 سال

نکته مهمی که در باره سن وجود دارد این است که هر شخص زیر 21 سال و مجرد میتواند به عنوان فرزند در فرم تقاضای پدر یا مادرش نام نویسی کند. این حضور به عنوان فرزندهیچ تداخلی با ثبت تقاضای انفرادی نخواهد داشت و فقط شانس متقاضی را افزایش میدهد. به این ترتیب که یک دختر 19 ساله با مدرک دیپلم دوازده ساله میتواند هم شخصا یک تقاضای شرکت در لاتاری گرین کارت داشته باشد و هم در ثبت نام لاتاری پدر و هم در ثبت نام لاتاری مادر به عنوان همراه آنها حضور داشته باشد. به هر تقدیر در صورت برنده شدن در لاتاری 2018، این شخص در لیست ویزا قرار خواهد داشت.

مدرک تحصیلی لاتاری گرین کارت

+

شرط تحصیل که یکی از مهمترین شرایط برای شرکت در لاتاری گرین کارت یا همان ثبت نام لاتاری است بر خلاف اطلاعات عموم مردم کمی پیچیدگی دارد و آن پیچیدگی اینجا مطرح میشود که در هنگام ثبت نام گزینه دیپلم در فرم تقاضا وجود ندارد. نکته مهم اینجاست که فرم های تقاضای ویزای در هر کشوری بر اساس قوانین همان کشور تهیه میشوند و انتظار میرود که بر اساس قوانین همان کشور نیز تکمیل شوند.

معادل سازی مدارک تحصیلی

اینجا این سوال پیش می آید که مدرک دیپلم شما نظام قدیم است یا جدید، فنی حرفه ای است یا دبیرستانی یا کاردانش! بسته به مدرک تحصیلی شما شرایط متفاوتی پیش روی شماست. کسی که وارد دانشگاه شده است چگونه باید فرم پر کند؟ کسی که فوق دکترا دارید یا یک پزشک با مدرک دکتری تخصصی که هیچ معادلی در فرم تقاضا برایش وجود ندارد باید چه کند؟

پیش از ثبت نام لاتاری، نسبت به ترجمه مدارکتان و معادل سازی اقدام کنید، اما به صورت کلی معادل سازی اینچنین خواهد بود :

  • مدرک دیپلم نظام قدیم و پیش دانشگاهی نظام جدید معادل دیپلم آمریکا
  • مدرک فوق دیپلم و لیسانس معادل university degree
  • مدرک فوق لیساسن معادل advanced degree
  • مدرک دکترا یا PHD معادل Doctorate degree

اطلاعات نادرست درباره مدرک تحصیلی

دو گروه اشتباه در هنگام تکمیل فرم ثبت نام وجود دارد. بخشی در پروسه ثبت نام لاتاری حیاتی هستند. تحصیلات نیز یکی از اینهاست. در صورتی که اعلام کردید دیپلم دارید وسپس در اردیبهشت سال بعد از برندگان لاتاری گرین کارت بودید، دقت کنید که باید و باید بتوانید مدرک دیپلم معادلتان را به افسر سفارت ارائه کنید. در غیر این صورت شما rejectخواهید شد. در باره مدرک تحصیلی در ثبت نام لاتاری اصلا بی دقتی نکنید

شرط شغلی ثبت نام لاتاری گرین کارت 2018

+

ثبت نام لاتاری با سابقه شغلی

مطالعه این بخش مناسب برای کسانی است که مدرک دیپلم ندارند و قصد شرکت در لاتاری گرین کارت را دارند.. پس اگر مدرک دیپلم دبیرستان را دارید نیاز به مطالعه این بخش نخواهید داشت.

مشاغل قابل قبول در ثبت نام لاتاری

اگر مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر ندارید، شانس دیگری برای ثبت نام لاتاری خواهید داشت و آن هم داشتن مشاغل خاصد به مدت دو سال در پنج سال گذشته است که البته لیست این مشاغل را از وبسایت رسمی اداره کار ایالات متحده امریکا میتوانید مشاهده کنید. https://www.onetonline.org

آیا شغل من در این لیست قرار دارد؟

برای اینکه بفهمیم شغل مورد نظر شما در لیست این مشاغل خاص قرار داردن کافیست به سایت O*NET OnLine بروید و شغلتان را به زبان انگلیسی در بخش جستجو آن وبسایت جستجو کنید. پس از آن لیستی از مشاغل مربوط به کلمه کلیدی شما ظاهر میشود که شما در بین آنها شغل خودتان یا نزدیکترین به شغلتان را انتخاب کنید. به عنوان مثال ما graphic designer را جستجو کردیم و روی اولین گزینه یعنی Graphic designers کلیک میکنیم.
در صفحه جدید شرحی کامل از شغل مورد نظر یافت میشود. وظایف، ابزار و تکنولوژی، دانش مورد نیاز آن شغل, مهارت های مورد نیاز آن شغل, توان مندیهای فرد شاغل و فعالیت های شغلی روزانه و سایر اطلاعات آن شغل را در این صفحه خواهید دید. در انتها بخشی وجود دارد که تیتر Job Zone دارد. در این بخش گزینه title باید بالای Job Zone Four یا خود Job Zone Four باشد و البته SVP Range باید بین 7 تا 10 باشد. در این صورت این شغل میتواند مشکل تحصیل شمارا حل کند.

آیا داشتن شغل در Job Zone 4 و تحصیلات دانشگاهی هردو نیاز است؟

داشتن صرفا یکی از این دو برای ثبت تقاضای لاتاری گرین کارت کافیست. یا حداقل مدرک دیپلم دبیرستان و یا داشتن شغلی که دو سال در پنج سال گذشته در آن شغل شاغل بوده باشید به شرطی که آن شغل در Job Zone Four و یا بالاتر قرار داشته باشد و SVP آن بیش از 7 باشد.

اهمیت کشور محل تولد

+

لاتاری گرین کارت بر اساس قانون ملیت و مهاجرت ایالات متحده امریکا با هدف حفظ تنوع نژادی در آمریکا انجام میشود و هر ساله 55000 شماره ویزا اعتبار می یابد. برخی کشور ها، آهنگ مهاجرت بسیار بالایی نسبت به دیگر کشور ها در مهاجرت به آمریکا دارند که این موضوع باعث شده آنها از لیست کشور های واجد الشرایط شرکت در برنامه بزرگ لاتاری گرین کارت آمریکا خارج شوند. خوشبختانه تا کنون ایران از این لیست خارج نشده و این موضوع گریبان گیر کشورمان نشده است.

آیا ایرانیان متولد در کشور های غیر مجاز امکان ثبت نام دارند؟

بله. ایرانیانی که پدر و مادر آنها ایرانی هستند و فقط در کشور هایی مانند بریتانیا متولد شده اند میتوانند با استناد به محل تولد پدر و مادرشان در این برنامه بزگ شرکت کنند و ثبت نام لاتاری را بدون دغدغه انجام دهند. اما ثبت تقاضایشان کمی متفاوت از سایر شرکت کنندگان خواهد بود.

کشور های مجاز ثبت نام لاتاری 2018

لیست کشور های غیر مجاز هر ساله در هنگام ثبت نام لاتاری مشخص خواهد شد، اما ایران در لیست کشور های مجاز برای ثبت نام لاتاری 2018 می باشد.

عکس برای ثبت نام لاتاری گرین کارت

+

در این مقاله یکی از مهمترین پیش نیاز های ثبت نام لاتاری ( تقاضای شرکت در برنامه لاتاری ویزای دایورسیتی) را مورد بحث قرار میدهیم. این مبحث برای برندگان لاتاری و همچنین متقاضیان شرکت در قرعه کشی بسیار با اهمیت بوده و به تفصیل بحث خواهد شد.

اهمیت عکس لاتاری

در باره اهمیت عکس برای لاتاری همین بس که بزرگترین علت رد شدن متقاضیان قبل از ورود به قرعه کشی است. بیش از 50 درصد تقاضاهای مربوط به هر سال در ثبت نام لاتاری به مرحله قرعه کشی نمیرسند. علت واضح است. شما متقاضی ویزای دایورسیتی هستید. باید مطابق قوانین ایالات متحده امریکا مدارک تهیه و ارسال کنید، لذا عکس 3 در 4 که در کشور ما متعارف است اصلا در کشور ایالات متحده امریکا مفهوم ندارد. و ارسال مدارک اشتباه یعنی شما صلاحیت حضور در قرعه کشی را ندارید.

عکس صحیح چگونه باشد؟

داشتن عکس صحیح ساده است. استانداردهای خودش را دارد که در این بخش توضیح کافی در باره آن خواهیم داد. عکس صحیح باید با زمینه سفید باشد. حتما در عکاسی انجام شود با نور پردازی صحیح. سایه روی صورت یا پشت سر باعث رد شدن عکس خواهد شد. بودن عینک یا کروات و موی بلند اشکالی ندارد به شرط آنکه باعث رفله نور یا پوشاندن صورت نشود. عکس باید تکی (پرسنلی) باشد و حتمابه صورت مربع و به ابعاد 600پیکسل در 600 پیکسل برای متقاضیان ثبت نام لاتاری و 5 سانتی متر در 5 سانتی متر برای برندگان لاتاری باشد. برندگان لاتاری باید عکس را چاپ شده به همراه ببرند و متقاضیان باید فایل دیجیتالی عکس را استفاده کنند.

اسکن عکس

ترجیحا از عکس چاپ شده برای ثبت نام لاتاری استفاده نکنید. اما در صورتی که امکان انجام عکاسی نیست میتوانید با استفاده از اسکنر مناسب با کیفیت 24 بیت و حداقل 300 dpi نسبت به اسکن عکس اقدام نمایید. اما هرگز عکس 3 در 4 یا 6 در 4 را اسکن و استفاده نکنید مگر با شرایط خاص که 99 درصد باعث عدم حضور شما در قرعه کشی خواهد شد.

عکاسی های معتبر

متاسفانه در کشور ما هیچ کس از واژه "نمیدانم" یا "نمیتوانم" استفاده نمیکند. نتیجه اینکه به هر عکاسی یا آتلیه مراجعه کنید و عکس لاتاری بخواهید مدعی سالها تجربه در این زمینه میشوند که شاید علت آن بازار کساد فعلی باشد. اما اکثر آنها حتی فایل عکس را به شما نمیدهند و عکس چاپی هم قابل استفاده نیست. به همین دلیل بر آن شدیم که در هنگام ثبت نام لاتاری 2018 با فراهم کردن اطلاعات زیر و البته امکان عکاسی در دفتر موسسه، این مشکل را رفع نماییم.

شرایط عکس صحیح

عکس های زیر و توضیحاتشان میتوانند کمکی برای تهیه عکس شما باشند.

عکس های صحیح

قالب عکس صحیح

قالب عکس صحیح

عکس صحیح

عکس صحیح

عکس صحیح

عکس صحیح

عکس های اشتباه

اشکال در بک گراند

اشکال در بک گراند

سر بسیار نزدیک است

سر بسیار نزدیک است

عکس اسکن شده نامناسب

عکس اسکن شده نامناسب

بازتاب نور روی عینک

بازتاب نور روی عینک

کنتراست بالا

کنتراست بالا

بلور بالا

بلور بالا

زاویه صورت

زاویه صورت

عدم وضوح

عدم وضوح

Over Exposed

Over Exposed

افکت رنگ

افکت رنگ

دستکاری عکس

دستکاری عکس

سایه پشت سر

سایه پشت سر

سایه روی صورت

سایه روی صورت

زاویه عکس

زاویه عکس

عکس کشیده شده

عکس کشیده شده

نورپردازی بد

نورپردازی بد

خیلی دور

خیلی دور

ثبت نام اشتباه لاتاری وارد قرعه کشی نخواهد شد

لازم است بدانید هر ساله بیش از 50 درصد از ثبت نام های لاتاری قبل از ورود به قرعه کشی از لیست اپلیکیشن های مجاز حذف میشوند که علت این امر اشتباه در ثبت نام است. ضمنا اگر پس از برنده شدن هم در سفارت اشتباهی در ثبت نام لاتاری اتفاق افتاده باشد که در مصاحبه مشخص شود، آن تقاضا رد خواهد شد و به ویزا نخواهد رسید. پس برای ثبت نام لاتاری به کافی نت ها و اشخاص کم اطلاع مراجعه نکنید. هرساله بیش از 200 کیس برنده به ما مراجعه میکنند که به علت ثبت نام اشتباه از اخذ ویزا باز مانده اند.
سوالی دارید ؟ حامی مهاجر پاسخگوی شماست
با حامی مهاجر در شبکه های اجتماعی همراه باشید

پیش ثبت نام لاتاری 2019

در صورتی که تمایل به پیش ثبت نام لاتاری توسط موسسه حامی مهاجر دارید از طریق وب سایت my.hamimohajer.com اقدام نمایید و ثبت نام را با کامپیوتر انجام دهید.

مشتریان عزیزی که از طریق این وب سایت به سایت حامی مهاجر وارد می شوند ، می توانند با استفاده از کد تخفیف vafadari به میزان ۳۰ درصد تخفیف دریافت نمایند .

جهت دریافت راهنمایی از طریق آیدی تلگرام @visa2018 ارتباط بگیرید.

اعلام نتایج لاتاری 2018

جهت دریافت نتایج توسط موسسه حامی مهاجر فرم زیر را تکمیل کنید.

دریافت راهنمایی از طریق تلگرام با آیدی @visa2018

عضویت در خبرنامه حامی مهاجر

جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت در خبر نامه و کانال تلگرام ما  عضو شوید. 

 

مشاوره برندگان لاتاری

  • آدرس : تهران صادقیه برج گلدیس واحد ۷۰۷ مراجعه فقط با هماهنگی قبلی

جهت رزرو وقت مشاوره برای برندگان لاتاری

 

  • 02144281483
  • 02144281489

تلفن ها فقط جهت رزرو وقت مشاوره میباشد و اوپراتور امکان مشاوره و راهنمایی شما را ندارد.

جستجو

@hamimohajer
امتیاز به این سایت
امتیاز به این صفحه