مدرک تحصیلی برای ثبت نام لاتاری

در این مقاله به تفصیل در مورد شرط تحصیل و مدرک تحصیلی مورد نیاز برای ثبت نام لاتاری گرین کارت توضیح داده شده است. مدرک تحصیلی از شرط های بسیار مهم است که اشتباه در این زمینه به عدم دریافت ویزا ختم خواهد شد.

شرط تحصیل که یکی از مهمترین شرایط برای شرکت در لاتاری گرین کارت یا همان ثبت نام لاتاری است بر خلاف اطلاعات عموم مردم کمی پیچیدگی دارد و آن پیچیدگی اینجا مطرح میشود که در هنگام ثبت نام گزینه دیپلم در فرم تقاضا وجود ندارد. نکته مهم اینجاست که فرم های تقاضای ویزای در هر کشوری بر اساس قوانین همان کشور تهیه میشوند و انتظار میرود که بر اساس قوانین همان کشور نیز تکمیل شوند.

معادل سازی مدارک تحصیلی

اینجا این سوال پیش می آید که مدرک دیپلم شما نظام قدیم است یا جدید، فنی حرفه ای است یا دبیرستانی یا کاردانش! بسته به مدرک تحصیلی شما شرایط متفاوتی پیش روی شماست. کسی که وارد دانشگاه شده است چگونه باید فرم پر کند؟ کسی که فوق دکترا دارید یا یک پزشک با مدرک دکتری تخصصی که هیچ معادلی در فرم تقاضا برایش وجود ندارد باید چه کند؟

پیش از ثبت نام لاتاری، نسبت به ترجمه مدارکتان و معادل سازی اقدام کنید، اما به صورت کلی معادل سازی اینچنین خواهد بود :

  • مدرک دیپلم نظام قدیم و پیش دانشگاهی نظام جدید معادل دیپلم آمریکا
  • مدرک پزشکی و فوق تخصص در پزشکی معادل Doctorate
  • مدرک فوق دیپلم و لیسانس معادل university degree
  • مدرک فوق لیساسن معادل advanced degree
  • مدرک دکترا یا PHD معادل Doctorate degree
  • مدرک فنی حرفه ای معادل vocational School
  • مدارک آموزش از راه دور پذیرفته نخواهند شد.

اطلاعات نادرست درباره مدرک تحصیلی

دو گروه اشتباه در هنگام تکمیل فرم ثبت نام وجود دارد.یکی اشتباهات حیاتی که در پروسه ثبت نام لاتاری بسیار مهم هستند. تحصیلات نیز یکی از اینهاست. در صورتی که اعلام کردید دیپلم دارید وسپس در اردیبهشت سال بعد از برندگان لاتاری گرین کارت بودید، دقت کنید که باید و باید بتوانید مدرک دیپلم معادلتان را به افسر سفارت ارائه کنید. در غیر این صورت شما rejectخواهید شد. در باره مدرک تحصیلی در ثبت نام لاتاری اصلا بی دقتی نکنید

ضمنا مدارک آموزش از راه دور پذیرفته نیستند و این مهم را نیز فراموش نکنید که دیپلم دبیرستان در آمریکا دوازده ساله است. یعنی اگر شما مدرک یازده ساله دارید با یک سال تحصیل موفق در دانشگاه و عبور از سال دوازدهم تحصیل این مشکل را حل کرده اید. در انتخاب مدرک تحصیلی اشتباه نکنید.

توصیه ما به شما

با کوتاهی یا اشتباه شانس خودتان را هدر ندهید و اگر این موضوع برایتان مهم است توصیه میکنیم اطلاعات این وبسایت را به طور کامل مطالعه و سپس نسبت به ثبت تقاضا اقدام بفرمایید. در صورتی که تمایل داشتید پروسه ثبت نام لاتاری شما توسط ما انجام شود، کافیست از طریق وبسایت inmotion.ir اقدام به تکمیل فرم نمایید تا کارشناسان ما بعد از بررسی عکس و اطلاعات شما نسبت به ثبت تقاضای شما در سامانه رسمی اداره کنسولگری وزارت امور خارجه آمریکا اقدام نمایند.