اطلاعیه
با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما و کانال تلگرام ما از آخرین اخبار مطلع باشید.
عضویت در خبرنامه

اعلام نتایج لاتاری گرین کارت 2018

 

 

آماده سازی مدارک برندگان لاتاری

پس از پر کردن فرم DS260 شما باید به فکر تکمیل مدارک مورد نیاز و ارائه به مسئول کنسول باشید. مدارک به شرح زیر است.

مدارک مورد نیاز سفارت برای برندگان لاتاری

پس از پر کردن فرم DS260 شما باید به فکر تکمیل مدارک مورد نیاز و ارائه به مسئول کنسول باشید. مدارک به شرح زیر است.

  • شناسنامه و کارت ملی افرادی که می خواهند برای ویزا اقدام کنند در کیس شما .
  • سند ازدواج یا طلاق .
  • آخرین مدرک تحصیلی خود و همراهان خود بسیار مهم .

تمام مدارک تحصیلی در مقطع دوم تحصیل و بالاتر باید ترجمه و به همراه اصل آنها برای روز اینترویو به همراه ببرید. دیپلم فنی حرفه ای، مدارک دانشگاهی، پیش دانشگاهی و در مجموع هر مدرکی بالاتر از سیکل باید ترجمه و همراه برده شود.

  • نامه تمکن مالی

تمکن مالی به چندین روش قابل اثبات است. جدای از تمکن حتی میتوانید اسپانسر داشته باشید اما ما اسپانسر را توصیه نمیکنیم. به تبلیغات تغلبی فروش اسپانسر توجه نکنید. شما نیاز به اسپانسر ندارید. برای مهاجرت به امریکا اثبات تمکن مالی کافیست. میتوانید به ازای هر نفر 20 هزار دلار در حساب خود واریز کنید و پس از دریافت گواهی از بانک که موجودی شمارا به دلار تصدیق میکند حسابتان را مجدد خالی کنید. حال همان برگه گواهی بانک برای شما حکم سند تمکن مالی شمارا بازی خواهد کرد. این کار را یک هفته قبل از سفر برای اینترویو انجام دهید. در صورتی که ملک به نامتان است سندش را ترجمه کنید و ترجمه سند را به همراه خودتان ببرید.

  • کارت پایان خدمت سربازی
  • مدارک شغلی

در صورتی که جواز کسب دارید یا شرکت ثبت شده دارید حتما روزنامه رسمی و جوازتان را ترجمه کنید و به همراه خودتان ببرید. هرچه شما معتبر تر جلوه کنید نگاه مثبت تری به شما خواهد شد. فراموش نکنید که شخصی که ویزای شمارا تایید میکند یک انسان است با سلیقه و عقیده خاص خودش.

تمکن مالی و اسپانسر برای برندگان لاتاری

تاکید میکنیم مجدد که شما نیاز به اسپانسر نخواهید داشت اما در صورت داشتن یک اسپانسر پروسه کاری شما بهتر انجام خواهد شد. ضمنا روال معرفی اسپانسر به شکل زیر است.
اسپانسر قرار است اظهار کند که حاضر است شما را از نظر مالی حمایت کند، اما چه طوری؟ خیلی ساده است! فرمی هست به نام «I-134» یا Affidavit of Support‎‏ ‏که اسپانسر شما باید آن را امضا کند و بعد به یک محضر ببرد تا گواهی امضا بگیرد (روی فرم یک مهر مزنند و تمام).. فردی که اسپانسر شما می شود باید خود ساکن آمریکا بوده و آن قدر توان مالی داشته ‏باشد تا بتواند شما را ساپورت کند.

اثبات تمکن مالی اسپانسر برای برندگان لاتاری

با ارائه گواهی مالیات سال قبل خود، میزان مالیات داده شده و یا به عبارت دیگر مقدار درآمد واقعی خود را اعلام نماید. این گواهی شامل فرم‌هایی نظیر فرم ۱۰۴۰ و فرم W2 هست که اگر اسپانسر مالیات سال قبل را پرداخت کرده باشد این فرم‌ها را در اختیار دارد و کافی است کپی فرم‌ها را برای شما بفرستد. ممکن است اسپانسر شما سال قبل مالیات نداده و یا به طور کامل پرداخت نکرده باشد. در این صورت باید ثابت کند که درآمد امسال او بیشتر از سال قبل می باشد ، و برای این کار باید به صورت رسمی از محل کارخود یک گواهی بگیرد و برای شما بفرستد. اگر این فرد مالیات خود را پرداخت نکرده و همچنین قادر به ارائه گواهی یاد شده نمی باشد ، می‌تواند یک گواهی بانک مبنی بر اینکه پول نقد کافی در بانک دارد دریافت کرده و برای شما بفرستد.

اگر اسپانسر شما هیچ کدوم از شرایط بالا رو ندارد شما باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشید یا اینکه خودتان به سفارت تمکن مالی خودتان را نشان دهید. ( فقط می بایستی یک آدرس در آمریکا برای ارسال گرین کارت خود به سفارت و یا در مرز ورودی به مامور مهاجرت آمریکا ارئه دهید ) اسپانسر باید از حد کافی توان مالی برخوردار باشد. این مقدار بستگی به این دارد که اسپانسر چند نفر را تحت پوشش خود قرار داده است (مشتمل بر خانواده خودش و خانوده شما به علاوه اشخاصی که از قبل ‏ساپورت کرده باشد) و هم‌چنین به ایالتی که در آن زندگی می‌کند نیز بستگی دارد. ‏مقایسه این موارد با خط فقر در امریکا باید نشان دهد که درآمد فرد برای حمایت از شما کافی خواهد بود. در مقایسه درآمد با خط فقر هم، درآمد فرد باید از عددی که در جدول‌های مربوط به خطر فقر اشاره شده است بیشتر باشد چون اگر کمتر باشد افیسر اسپانسری که معرفی نمودید را نمی پذیرد.

اسپانسر شما بعد از پر کردن فرم I-134 این فرم را به ‏همراه کپی فرم‌های مالیاتی برای شما از طریق پست می‌فرستد. دقت ‏کنید که در مورد فرم I-134، ارسال با ایمیل و فکس قابل قبول نمی باشد چون باید اصل فرم را در زمان مصاحبه در اختیار داشته باشید ولی در مورد گواهی مالیاتی به علت ‏این که کپی آن مورد نیاز است می‌توان از فکس یا ایمیل هم استفاده کرد.

مدارک مورد نیاز اسپانسر برای برندگان لاتاری

  • فرم I-134
  • فرم های مالیاتی سه سال آخر که اسپانسر پرداخت کرده است.
  • کپی پاسپورت امریکایی اسپانسر
  • نامه اشتغال به کار اسپانسر با ذکر درامد سالیانه
  • اصل نامه بانکی مانده حساب اسپانسر ممهور به مهر بانک

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

Location

Share:
امتیاز این آیتم :
0
  • هیچ نظری یافت نشد

اعلام نتایج لاتاری

اداره کنسولی وزارت امور خارجه آمریکا هیچ گونه اطلاع رسانی برای برندگان ندارد و خودتان شخصا باید در تاریخ 2 می 2017 به سایت اداره کنسولی مراجعه و نسبت به دریافت نتیجه لاتاری اقدام کنید.

اگر برنده شوید، باید سریعا نسبت به تکمیل فرمهای DS260 اقدام کنید. هر روز تاخیر در ارسال ممکن است شانس شمارا برای دریافت ویزا کم کند. فراموش نکنید 4500 نفر برنده میشوند و فقط 3500 نفر ویزا دریافت میکنند.

برنده های لاتاری که سریعتر از نتیجه مطلع میشوند نسبت به شماره کیس شان، سریعتر وقت مصاحبه میگیرند و شانس بیشتری برای دریافت ویزا دارند.

اعلام نتیجه لاتاری 2018 را به ما بسپارید تا از طریق پیامک و ایمیل شما را از وضعیت ثبت نام لاتاری تان مطلع کنیم.

واژگان کلیدی لاتاری گرین کارت

لاتاری گرین کارت ، ثبت نام لاتاری ، راهنمای لاتاری ، ثبت نام لاتاری گرین کارت ، لاتاری ، ثبت نام لاتاری 2017 ، ثبت نام لاتاری 2018 ، ثبت نام لاتاری 95 ، ثبت نام لاتاری امسال ، قرعه کشی لاتاری ، لاتاری گرین کارت 2018 ، راهنمای برندگان لاتاری ، راهنمای برنده های لاتاری ، راهنمای ثبت نام لاتاری ، نتیجه لاتاری ، نتایج لاتاری 2017 ، مشاوره لاتاری

Top
مشاوره در تلگرام
ثبت نام غیر حضوری
کانال تلگرام ما