اعلام نتایج لاتاری گرین کارت 2018

 

 
سه شنبه, 28 ارديبهشت 1395 04:30

دریافت وایت پس

Written by 
Rate this item
(1 Vote)

پاسپورت سفید یا Re-Entry Permit

مهم است بدانید این یک مجوز خروج از ایالات متحده امریکاست نه یک پاسپورت. کسانی که اقامت دائم یا موقت ایالات متحده را دارند باید در هر سال شش ماه یا 180 رود در خاک ایالات متحده امریکا حضور داشته باشند. در غیر اینصورت گرینکارت فرد خاطی با خطر مواجه خواهد شد. البته راههایی برای کسانی که بیش از شش ماه از خاک ایالات متحده امریکا دور بوده اند برای برگشت وجود دارد اما در مجموع این یک ریسک است.

پاسپورت سفید در واقع مجوزی است برای تمدید این خروج شش ماهه تا دوسال. به این مفهوم که شما درخواست اورژانسی میدهید که نیاز دارید به مدت غیر متعارف از خاک ایالات متحده دور باشید و این مجوز به این ترتیب برای شما صادر خواهد شد.

آیا برای گرفتن پاسپورت سفید حتما باید در ایالات متحده امریکا باشم؟

بله،شخص درخواست دهنده پاسپورت سفید باید در ایالات متحده امریکا باشد چرا که در ادامه کار به فرد درخواست دهنده وقتی برای انگشت نگاری داده می شود که این مهم در امریکا انجام می شود.

مراحل اداری دریافت مجوز Re-Entry Permit

تمامی اطلاعات لازم در خصوص پاسپورت سفید در لینک http://www.uscis.gov/i-131 موجود می باشد که تنها سایت رسمی و مرجع در خصوص این مجوز هست . دستورالعمل اقدام برای درخواست این مجوز را از طریق این لینکhttp://www.uscis.gov/sites/default/files/files/form/i-131instr.pdf می توانید مطالعه کنید. متقاضیان دریافت پاسپورت سفید برای شروع کار می بایست فرم I-131 را پر کنند که از این لینکhttp://www.uscis.gov/sites/default/files/files/form/i-131.pdf فایل PDF آن قابل دریافت می باشد.

آیا برای پر کردن این فرم نیاز به SSN و گرین کارت دارم؟

در مورد SSN الزامی نیست اما در مورد گرین کارت بهتر است که داشته باشید. به هر تقدیر اگر بعد از اولین ورودتان نیاز به بازگشت داشتید با با یک کپی از ویزایی که در کنار آن مهر حاوی #A خورده است می توانید برای درخواست این مجوز حتی بدون داشتن گرین کارت هم اقدام کنید.

آیا هر فرد باید فرم جداگانه پر کند یا همه اعضای خانواده یک فرم پر میکنند؟

هر شخص باید فرم I-131 جداگانه پر کند. فرم پر شده باید به یکی از مراکز USCIS پست شود. بسته به اینکه در کدام ایالت هستید میتوانید مرکزی که باید فرم خود را به آن پست کنید از لینک زیر پیدا کنید. http://www.uscis.gov/i-131-addresses

مدارک مورد نیاز برای مجوز خروج از امریکا

  • فرم پر شده ی I-131
  • یک کپی از صفحه اول گذرنامه
  • یک کپی از ویزا و مهر ورود
  • دو قطعه عکس رنگی با پست زمینه سفید متعلق به 30 روز گذشته که در پشت آن باید مشخصات خود همراه با #A خود را مینویسید.
  • یک برگ چک و با Money order که برای افراد ۱۳ساله و جوانتر و برای افراد ۸۰ ساله و بالای ۸۰ سال مبلغ ۳۶۰ دلار و برای افراد ۱۴ تا ۷۹ ساله ۴۴۵دلار میباشد.
Read 1670 times Last modified on پنج شنبه, 11 شهریور 1395 17:17
موسسه حامی مهاجر

موسسه غیر تجاری حامی مهاجر با اساسنامه مهاجرتی به شماره ثبت 40059 واقع در ایران، تهران، فلکه دوم صادقیه برج گلدیس واحد 707، تنها موسسه مهاجرتی با اساسنامه مهاجرتی در ایران است که به صورت تخصصی در حوزه لاتاری گرین کارت آمریکا فعالیت میکند.

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

Location

Share:
امتیاز این آیتم :
0
  • هیچ نظری یافت نشد

واژگان کلیدی لاتاری گرین کارت

لاتاری گرین کارت ، ثبت نام لاتاری ، راهنمای لاتاری ، ثبت نام لاتاری گرین کارت ، لاتاری ، ثبت نام لاتاری 2017 ، ثبت نام لاتاری 2018 ، ثبت نام لاتاری 95 ، ثبت نام لاتاری امسال ، قرعه کشی لاتاری ، لاتاری گرین کارت 2018 ، راهنمای برندگان لاتاری ، راهنمای برنده های لاتاری ، راهنمای ثبت نام لاتاری ، نتیجه لاتاری ، نتایج لاتاری 2017 ، مشاوره لاتاری

مشاوره در تلگرام
ثبت نام غیر حضوری
کانال تلگرام ما