ارسال مدارک به سفارت

هر یک از سفارت های آمریکا در کشور های مجاور آمریکا به طریقی خاص مدارک متقاضی را دریافت میکنند.

مدارک مورد نیاز سفارت برای برندگان لاتاری

پس از پر کردن فرم DS260 شما باید به فکر تکمیل مدارک مورد نیاز و ارائه به مسئول کنسول باشید. مدارک به شرح زیر است.

  • شناسنامه و کارت ملی افرادی که می خواهند برای ویزا اقدام کنند در کیس شما .
  • سند ازدواج یا طلاق .
  • آخرین مدرک تحصیلی خود و همراهان خود بسیار مهم .

تمام مدارک تحصیلی در مقطع دوم تحصیل و بالاتر باید ترجمه و به همراه اصل آنها برای روز اینترویو به همراه ببرید. دیپلم فنی حرفه ای، مدارک دانشگاهی، پیش دانشگاهی و در مجموع هر مدرکی بالاتر از سیکل باید ترجمه و همراه برده شود.

 

  • نامه تمکن مالی

تمکن مالی به چندین روش قابل اثبات است. جدای از تمکن حتی میتوانید اسپانسر داشته باشید اما ما اسپانسر را توصیه نمی کنیم. به تبلیغات تقلبی فروش اسپانسر توجه نکنید. شما نیاز به اسپانسر ندارید. برای مهاجرت به امریکا اثبات تمکن مالی کافیست. میتوانید به ازای هر نفر 20 هزار دلار در حساب خود واریز کنید و پس از دریافت گواهی از بانک که موجودی شمارا به دلار تصدیق میکند حسابتان را مجدد خالی کنید. حال همان برگه گواهی بانک برای شما حکم سند تمکن مالی شمارا بازی خواهد کرد. این کار را یک هفته قبل از سفر برای اینترویو انجام دهید. در صورتی که ملک به نامتان است سندش را ترجمه کنید و ترجمه سند را به همراه خودتان ببرید.

  • کارت پایان خدمت سربازی
  • مدارک شغلی

در صورتی که جواز کسب دارید یا شرکت ثبت شده دارید حتما روزنامه رسمی و جوازتان را ترجمه کنید و به همراه خودتان ببرید. هرچه شما معتبر تر جلوه کنید نگاه مثبت تری به شما خواهد شد. فراموش نکنید که شخصی که ویزای شمارا تایید میکند یک انسان است با سلیقه و عقیده خاص خودش.

تمکن مالی و اسپانسر برای برندگان لاتاری

تاکید میکنیم مجدد که شما نیاز به اسپانسر نخواهید داشت اما در صورت داشتن یک اسپانسر پروسه کاری شما بهتر انجام خواهد شد. ضمنا روال معرفی اسپانسر به شکل زیر است.
اسپانسر قرار است اظهار کند که حاضر است شما را از نظر مالی حمایت کند، اما چه طوری؟ خیلی ساده است! فرمی هست به نام «I-134» یا Affidavit of Support‎‏ ‏که اسپانسر شما باید آن را امضا کند و بعد بهه یک محضر ببرد تا گواهی امضا بگیرد (روی فرم یک مهر مزنند و تمام).. فردی که اسپانسر شما می شود باید خود ساکن آمریکا بوده و آن قدر توان مالی داشته ‏باشد تا بتواند شما را ساپورت کند.

اثبات تمکن مالی اسپانسر برای برندگان لاتاری

با ارائه گواهی مالیات سال قبل خود، میزان مالیات داده شده و یا به عبارت دیگر مقدار درآمد واقعی خود را اعلام نماید. این گواهی شامل فرم‌هایی نظیر فرم ۱۰۴۰ و فرم W2 هست که اگر اسپانسر مالیات سال قبل را پرداخت کرده باشد این فرم‌ها را در اختیار دارد و کافی است کپی فرم‌ها را برای شما بفرستد. ممکن است اسپانسر شما سال قبل مالیات نداده و یا به طور کامل پرداخت نکرده باشد. در این صورت باید ثابت کند که درآمد امسال او بیشتر از سال قبل می باشد ، و برای این کار باید به صورت رسمی از محل کارخود یک گواهی بگیرد و برای شما بفرستد. اگر این فرد مالیات خود را پرداخت نکرده و همچنین قادر به ارائه گواهی یاد شده نمی باشد ، می‌تواند یک گواهی بانک مبنی بر اینکه پول نقد کافی در بانک دارد دریافت کرده و برای شما بفرستد.

اگر اسپانسر شما هیچ کدوم از شرایط بالا رو ندارد شما باید به فکر یک اسپانسر دیگر باشید یا اینکه خودتان به سفارت تمکن مالی خودتان را نشان دهید. ( فقط می بایستی یک آدرس در آمریکا برای ارسال گرین کارت خود به سفارت و یا در مرز ورودی به مامور مهاجرت آمریکا ارئه دهید ) اسپانسر باید از حد کافی توان مالی برخوردار باشد. این مقدار بستگی به این دارد که اسپانسر چند نفر را تحت پوشش خود قرار داده است (مشتمل بر خانواده خودش و خانوده شما به علاوه اشخاصی که از قبل ‏ساپورت کرده باشد) و هم‌چنین به ایالتی که در آن زندگی می‌کند نیز بستگی دارد. ‏مقایسه این موارد با خط فقر در امریکا باید نشان دهد که درآمد فرد برای حمایت از شما کافی خواهد بود. در مقایسه درآمد با خط فقر هم، درآمد فرد باید از عددی که در جدول‌های مربوط به خطر فقر اشاره شده است بیشتر باشد چون اگر کمتر باشد افیسر اسپانسری که معرفی نمودید را نمی پذیرد.

اسپانسر شما بعد از پر کردن فرم I-134 این فرم را به ‏همراه کپی فرم‌های مالیاتی برای شما از طریق پست می‌فرستد. دقت ‏کنید که در مورد فرم I-134، ارسال با ایمیل و فکس قابل قبول نمی باشد چون باید اصل فرم را در زمان مصاحبه در اختیار داشته باشید ولی در مورد گواهی مالیاتی به علت ‏این که کپی آن مورد نیاز است می‌توان از فکس یا ایمیل هم استفاده کرد.

مدارکی که باید قبلا به سفارت پست شوند

1. فتوکپی از پاسپورت. پاسپورت باید حداقل هشت ماه از زمان مصاحبه اعتبار داشته باشد

2. DS-260 Confirmation page print

3. کپی رسید ثبت نام پاسپورت پیک آپ

4. کپی ترجمه مدرک دیپلم و آخرین مدرک تحصیلی

5. کپی شناسنامه و اصل ترجمه شناسنامه ( عراقی ها باید کپی هویت الاحوال المدنیا و اصل ترجمه آن را ارسال کنند )

6. یک نسخه اصل و یک نسخه کپی از ترجمه سند ازدواج ( اصل برای احراز سندیت و کپی برای همسر )

7. کپی سند طلاق یا فوت همسر ( اصل را هنگام مصاحبه باید ارائه دهید. )

8. گواهی سو پیشینه یا عدم سو پیشینه. البته برای ایرانیان این مورد نیاز نیست. در صورتی که در هر کشوری بیش از یک سال اقامت داشتید باید از پلیس آن کشور این سند را تهیه کنید. ( این گواهی از کشور های زیر نیاز نیست : ایران، افغانستان، بنگلادش، بولغار، کمبوجیه، چاد، هایتی، لیبی، مکزیک، مغولستان، نیکاراگوئه، سیرا، سومالی، سودان، تاجیکستان، تاگو، تونگا، آمریکا )

(در صورتی که در کشور های زیر ساکن هستید برای این گواهی باید با دفتر کنسولگری آمریکا تماس بگیرید. این گواهی توسط اداره کنسولگری صادر میشود. کستاریکا، فیجی، کره، هلند، سریلانکا، ترکمنستان )

9. کپی ترجمه کارت پایان خدمت و کپی اصل پایان خدمت

10. گزارش زندان و جرم در صورت وجود

11. کپی اصل و کپی ترجمه سایر گواهی هایی مانند گواهی فرزند خواندگی، گواهی تغییر نام، گواهی تغییر سن.

12. دو قطعه عکس پرسنلی پنج در پنج

مدارکی که باید همراه داشته باشید

1. پاسپورت

2. مبلغ مصاحبه

3. گزارش پزشکی

4. اصل تمامی مدارکی که قبلا ارسال کردید

5. اسپانسر یا مدارک تمکن مالی

مدیکال ترکیه

Medical Doctors      Addresses & Phone Numbers Working Hours 

Dr. Mehmet Ungan  

Dr. Handan Ungan 

Atatürk Bulvarı 237/44-45  

Email(s):  

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

Monday to Friday: 09:00-19:00 Saturday: 9:00-13:00 Sunday: Closed

سوالی دارید ؟ حامی مهاجر پاسخگوی شماست
با حامی مهاجر در شبکه های اجتماعی همراه باشید

پیش ثبت نام لاتاری 2019

در صورتی که تمایل به پیش ثبت نام لاتاری توسط موسسه حامی مهاجر دارید از طریق وب سایت my.hamimohajer.com اقدام نمایید و ثبت نام را با کامپیوتر انجام دهید.

مشتریان عزیزی که از طریق این وب سایت به سایت حامی مهاجر وارد می شوند ، می توانند با استفاده از کد تخفیف vafadari به میزان ۳۰ درصد تخفیف دریافت نمایند .

جهت دریافت راهنمایی از طریق آیدی تلگرام @visa2018 ارتباط بگیرید.

اعلام نتایج لاتاری 2018

جهت دریافت نتایج توسط موسسه حامی مهاجر فرم زیر را تکمیل کنید.

دریافت راهنمایی از طریق تلگرام با آیدی @visa2018

عضویت در خبرنامه حامی مهاجر

جهت دریافت آخرین اخبار مهاجرت در خبر نامه و کانال تلگرام ما  عضو شوید. 

 

مشاوره برندگان لاتاری

  • آدرس : تهران صادقیه برج گلدیس واحد ۷۰۷ مراجعه فقط با هماهنگی قبلی

جهت رزرو وقت مشاوره برای برندگان لاتاری

 

  • 02144281483
  • 02144281489

تلفن ها فقط جهت رزرو وقت مشاوره میباشد و اوپراتور امکان مشاوره و راهنمایی شما را ندارد.

جستجو

@hamimohajer
امتیاز به این سایت
امتیاز به این صفحه