اطلاعیه
با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما و کانال تلگرام ما از آخرین اخبار مطلع باشید.
عضویت در خبرنامه

اعلام نتایج لاتاری گرین کارت 2018

 

 
شنبه, 22 خرداد 1395 14:53

شرایط سنی لاتاری

Written by 
Rate this item
(14 votes)

شرط سنی لاتاری گرین کارت

ثبت نام لاتاری گرین کارت چالشی جالب بین ایرانیان شده است، به این ترتیب که عده ای بسیار نگران از انجام صحیح آن هستند و عده ای دیگر بدون دقت به هیچ موضوع خاصی اقدام به ثبت تقاضا میکنند و سالیان سال است که این کار را تکرار میکنند. اما عمدتا حتی متوجه نمیشوند که اصلا در قرعه کشی وارد نمیشوند.

آیا محدودیت سنی وجود دارد؟

در قوانین مهاجرتی ایالات متحده امریکا برای تقاضای این نوع ویزا ( ویزای دایورسیتی) در واقع هیچ محدودیت سنی وجود ندارد. یعنی حتی کوکد یک ساله هم میتواند متقاضی این ویزا باشد. اما نکته دیگری در بندی دیگر مطرح شده است که سن وابسته به آن است. حد اقل دارا بودن دیپلم دبیرستان یا دوسال سابقه کار در 5 سال گذشته بر اساس ظوابط اداره کار ایالات متحده ما را به این نتیجه میرساند که سن وابسته به تحصیلات اهمیت پیدا میکند.

تاکید میکنیم که اگر فرد 14 ساله ای توانسته باشد معادل دیپلم دبیرستان را اخذ کند، میتواند متقاضی مستقل این وایزا باشد

افراد بالای 21 سال

نکته مهمی که در باره سن وجود دارد این است که هر شخص زیر 21 سال و مجرد میتواند به عنوان فرزند در فرم تقاضای پدر یا مادرش نام نویسی کند. این حضور به عنوان فرزندهیچ تداخلی با ثبت تقاضای انفرادی نخواهد داشت و فقط شانس متقاضی را افزایش میدهد.

توصیه ما

با کوتاهی یا اشتباه شانس خودتان را هدر ندهید و اگر این موضوع برایتان مهم است توصیه میکنیم اطلاعات این وبسایت را به طور کامل مطالعه و سپس نسبت به ثبت تقاضا اقدام بفرمایید. در صورتی که تمایل داشتید پروسه ثبت نام لاتاری شما توسط ما انجام شود، کافیست از طریق وبسایت inmotion.ir اقدام به تکمیل فرم نمایید تا کارشناسان ما بعد از بررسی عکس و اطلاعات شما نسبت به ثبت تقاضای شما در سامانه رسمی KCC اقدام نمایند.

Read 26374 times Last modified on پنج شنبه, 11 شهریور 1395 17:13
موسسه حامی مهاجر

موسسه غیر تجاری حامی مهاجر با اساسنامه مهاجرتی به شماره ثبت 40059 واقع در ایران، تهران، فلکه دوم صادقیه برج گلدیس واحد 707، تنها موسسه مهاجرتی با اساسنامه مهاجرتی در ایران است که به صورت تخصصی در حوزه لاتاری گرین کارت آمریکا فعالیت میکند.

موسسه غیر تجاری حامی مهاجر با اساسنامه مهاجرتی به شماره ثبت 40059 واقع در ایران، تهران، فلکه دوم صادقیه برج گلدیس واحد 707، تنها موسسه مهاجرتی با اساسنامه مهاجرتی در ایران است که به صورت تخصصی در حوزه لاتاری گرین کارت آمریکا فعالیت میکند.

" />

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

Location

Share:
امتیاز این آیتم :
0

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

  • مهمان - سعید

    ای سایت بسیار مرجع خوب وقابل اطمینانی جهت پاسخ گویی میباشد

  • مهمان - علی رحمانی

    سلام.من 17 سال سن دارمو هنوز 2سال از تحصیلم مانده و میخواهم در لاتاری شرکت کنم .اما خودم تنها فقط ن با خانواده.اگ راه حلی وجود داره لطفا بیان کنید ممنون میشم

  • در پاسخ به: مهمان - علی رحمانی

    شما میتونید همراه خانواده ثبت نام لاتاری انجام بدید. یک بار به عنوان همراه پدر و یک بار به عنوان همراه مادر. تا قبل 21 سالگی اینطور میتونید ثبت نام کنید. البته به صورت جداگانه هم میتونید ثبت نام لاتاری انجام بدید.

  • سلام ي سوال براي ثبت نام بايد پيشم تموم كرده باشي؟

  • مهمان - یلدا

    سلام من بار اول ثبت نام میکنم آخرین مدرک تحصیلی فوق دیپلم حسابداری هستم.مدرک آرایشگری.کمک پرستاری بین المللی دارم سه تا ویزای تجاری آیا شانس شرکت درلاتاری دارم با تشکر.

  • مهمان - یلدا

    سلام من بار اول ثبت نام میکنم آخرین مدرک تحصیلی فوق دیپلم حسابداری هستم.مدرک آرایشگری.کمک پرستاری بین المللی دارم سه تا ویزای تجاری آیا شانس شرکت درلاتاری دارم با تشکر.

  • مهمان - یلدا

    سلام من بار اول ثبت نام میکنم آخرین مدرک تحصیلی فوق دیپلم حسابداری هستم.مدرک آرایشگری.کمک پرستاری بین المللی دارم سه تا ویزای تجاری آیا شانس شرکت درلاتاری دارم با تشکر.

  • مهمان - یلدا

    سلام من بار اول ثبت نام میکنم آخرین مدرک تحصیلی فوق دیپلم حسابداری هستم.مدرک آرایشگری.کمک پرستاری بین المللی دارم سه تا ویزای تجاری آیا شانس شرکت درلاتاری دارم با تشکر.

  • شما برای ثبت نام فقط نیاز به 12 سال تحصیل در ایران دارید که مدرک فوق دیپلم شما به معنای بیش از 12 سال تحصیل هست. پس میتونید در قرعه کشی شرکت کنید. مسائل متفرقه مثل ویزا های تجاری یا پزشکی یا تورسیتی و ... اهمیتی در پروسه ندارند.

  • شما برای ثبت نام فقط نیاز به 12 سال تحصیل در ایران دارید که مدرک فوق دیپلم شما به معنای بیش از 12 سال تحصیل هست. پس میتونید در قرعه کشی شرکت کنید. مسائل متفرقه مثل ویزا های تجاری یا پزشکی یا تورسیتی و ... اهمیتی در پروسه ندارند.

اطلاع رسانی نتیجه لاتاری گرین کارت از طریق پیامک و ایمیل به شما

0 ریال
کد امنیتی

واژگان کلیدی لاتاری گرین کارت

لاتاری گرین کارت ، ثبت نام لاتاری ، راهنمای لاتاری ، ثبت نام لاتاری گرین کارت ، لاتاری ، ثبت نام لاتاری 2017 ، ثبت نام لاتاری 2018 ، ثبت نام لاتاری 95 ، ثبت نام لاتاری امسال ، قرعه کشی لاتاری ، لاتاری گرین کارت 2018 ، راهنمای برندگان لاتاری ، راهنمای برنده های لاتاری ، راهنمای ثبت نام لاتاری ، نتیجه لاتاری ، نتایج لاتاری 2017 ، مشاوره لاتاری

Top
مشاوره در تلگرام
ثبت نام غیر حضوری
کانال تلگرام ما