اطلاعیه
با عضویت در خبرنامه ایمیلی ما و کانال تلگرام ما از آخرین اخبار مطلع باشید.
عضویت در خبرنامه

اعلام نتایج لاتاری گرین کارت 2018

 

 
شنبه, 22 خرداد 1395 15:24

شرط مدرک تحصیلی لاتاری گرین کارت

Written by 
Rate this item
(12 votes)

مدرک تحصیلی لاتاری گرین کارت

شرط تحصیل که یکی از مهمترین شرایط برای شرکت در لاتاری گرین کارت یا همان ثبت نام لاتاری است بر خلاف اطلاعات عموم مردم کمی پیچیدگی دارد و آن پیچیدگی اینجا مطرح میشود که در هنگام ثبت نام گزینه دیپلم در فرم تقاضا وجود ندارد. نکته مهم اینجاست که فرم های تقاضای ویزای در هر کشوری بر اساس قوانین همان کشور تهیه میشوند و انتظار میرود که بر اساس قوانین همان کشور نیز تکمیل شوند.

معادل سازی مدارک تحصیلی

اینجا این سوال پیش می آید که مدرک دیپلم شما نظام قدیم است یا جدید، فنی حرفه ای است یا دبیرستانی یا کاردانش! بسته به مدرک تحصیلی شما شرایط متفاوتی پیش روی شماست. کسی که وارد دانشگاه شده است چگونه باید فرم پر کند؟ کسی که فوق دکترا دارید یا یک پزشک با مدرک دکتری تخصصی که هیچ معادلی در فرم تقاضا برایش وجود ندارد باید چه کند؟

پیش از ثبت نام لاتاری، نسبت به ترجمه مدارکتان و معادل سازی اقدام کنید، اما به صورت کلی معادل سازی اینچنین خواهد بود :

  • مدرک دیپلم نظام قدیم و پیش دانشگاهی نظام جدید معادل دیپلم آمریکا
  • مدرک فوق دیپلم و لیسانس معادل university degree
  • مدرک فوق لیساسن معادل advanced degree
  • مدرک دکترا یا PHD معادل Doctorate degree

اطلاعات نادرست درباره مدرک تحصیلی

دو گروه اشتباه در هنگام تکمیل فرم ثبت نام وجود دارد. بخشی در پروسه ثبت نام لاتاری حیاتی هستند. تحصیلات نیز یکی از اینهاست. در صورتی که اعلام کردید دیپلم دارید وسپس در اردیبهشت سال بعد از برندگان لاتاری گرین کارت بودید، دقت کنید که باید و باید بتوانید مدرک دیپلم معادلتان را به افسر سفارت ارائه کنید. در غیر این صورت شما rejectخواهید شد. در باره مدرک تحصیلی در ثبت نام لاتاری اصلا بی دقتی نکنید

توصیه ما به شما

با کوتاهی یا اشتباه شانس خودتان را هدر ندهید و اگر این موضوع برایتان مهم است توصیه میکنیم اطلاعات این وبسایت را به طور کامل مطالعه و سپس نسبت به ثبت تقاضا اقدام بفرمایید. در صورتی که تمایل داشتید پروسه ثبت نام لاتاری شما توسط ما انجام شود، کافیست از طریق وبسایت inmotion.ir اقدام به تکمیل فرم نمایید تا کارشناسان ما بعد از بررسی عکس و اطلاعات شما نسبت به ثبت تقاضای شما در سامانه رسمی KCC اقدام نمایند.

Read 22954 times Last modified on پنج شنبه, 11 شهریور 1395 17:13
موسسه حامی مهاجر

موسسه غیر تجاری حامی مهاجر با اساسنامه مهاجرتی به شماره ثبت 40059 واقع در ایران، تهران، فلکه دوم صادقیه برج گلدیس واحد 707، تنها موسسه مهاجرتی با اساسنامه مهاجرتی در ایران است که به صورت تخصصی در حوزه لاتاری گرین کارت آمریکا فعالیت میکند.

موسسه غیر تجاری حامی مهاجر با اساسنامه مهاجرتی به شماره ثبت 40059 واقع در ایران، تهران، فلکه دوم صادقیه برج گلدیس واحد 707، تنها موسسه مهاجرتی با اساسنامه مهاجرتی در ایران است که به صورت تخصصی در حوزه لاتاری گرین کارت آمریکا فعالیت میکند.

" />

مجموع رتبه (0)

0 از 5 ستاره

ارسال نظر به عنوان مهمان

پیوست ها

Location

Share:
امتیاز این آیتم :
0

کاربرانی که در این گفتگو شرکت کرده اند

بارگذاری نظرات قدیمی تر
  • سلام. من دانشجوی سال اول دکتری هستم و همسرم دانشجوی سال سوم دکتری. آیا می تونیم در این دوره شرکت کنیم؟
    <br />بله

  • با سلام و خسته نباشید<br />من 10 سال پیش در مقطع کاردانی یک سال و نیم تحصیل کردم و 22 واحد پاس شده دارم آیا با ریز نمرات و تعداد واحد های پاس شده واجد شرایط هستم یا خیر؟<br />با تشکر
    <br />بله. میتونید برای ثبت نام لاتاری اقدام کنید.

  • مهمان - Arash

    سلام ، خسته نباشيد ، ممنون از اطلاعات خوبتون ، فقط يه مساله اي كه بهش نپرداختين ، مساله ي سربازي هستش ، براي فردي مثل من كه دانشجوي سال آخر دانشگاه هستم و سربازي نرفتم ، به فرض قبول شدن در لاتاري ، شرايطم به چه صورتي هست ؟!

  • مهمان - Arash

    سلام ، خسته نباشيد ، ممنون از اطلاعات خوبتون ، فقط يه مساله اي كه بهش نپرداختين ، مساله ي سربازي هستش ، براي فردي مثل من كه دانشجوي سال آخر دانشگاه هستم و سربازي نرفتم ، به فرض قبول شدن در لاتاري ، شرايطم به چه صورتي هست ؟!

  • مهمان - فرید

    سلام خسته نباشید دخترم فارغ التحصیل دندانپزشکی و دارای نظام پزشکی و پسرم سال اخر دندانپزشکی هستند و فعلا با توجه به مقررات وزارت بهداشت به اونا مدرکی ارایه نمی شود جهت معادل سازی کارت نظام پزشکی و گواهی تحصیلی کافیه

  • مهمان - فرید

    سلام خسته نباشید دخترم فارغ التحصیل دندانپزشکی و دارای نظام پزشکی و پسرم سال اخر دندانپزشکی هستند و فعلا با توجه به مقررات وزارت بهداشت به اونا مدرکی ارایه نمی شود جهت معادل سازی کارت نظام پزشکی و گواهی تحصیلی کافیه

  • مهمان - ملینا

    سلام. خسته نباشید. میخاستم بدونم من که دیپلم فنی و حرفه ای کامپیوتر دارم ، دیپلمم برای لاتاری مناسبه ، یا باید دیپلم دبیرستان داشته باشم ؟ یا پیش دانشگاهی بخونم ؟ ممنون

  • مهمان - ملینا

    سلام. خسته نباشید. میخاستم بدونم من که دیپلم فنی و حرفه ای کامپیوتر دارم ، دیپلمم برای لاتاری مناسبه ، یا باید دیپلم دبیرستان داشته باشم ؟ یا پیش دانشگاهی بخونم ؟ ممنون

  • مهمان - arash

    سلام. خسته نباشید. میخاستم بدونم من که دیپلم فنی و حرفه ای کامپیوتر دارم ، دیپلمم برای لاتاری مناسبه ، یا باید دیپلم دبیرستان داشته باشم ؟ یا پیش دانشگاهی بخونم ؟ ممنون

  • مهمان - نادیا

    سلام ، خسته نباشید
    من لیسانس مدیریت امور فرهنگی دارم و از اسفند 92 مشغول به کار هستم با سمت کارشناس برنامه های مناسبتی سازمان فرهنگی هنری برای ثبت لطفا من رو راهنمایی کنید

اطلاع رسانی نتیجه لاتاری گرین کارت از طریق پیامک و ایمیل به شما

0 ریال
کد امنیتی

واژگان کلیدی لاتاری گرین کارت

لاتاری گرین کارت ، ثبت نام لاتاری ، راهنمای لاتاری ، ثبت نام لاتاری گرین کارت ، لاتاری ، ثبت نام لاتاری 2017 ، ثبت نام لاتاری 2018 ، ثبت نام لاتاری 95 ، ثبت نام لاتاری امسال ، قرعه کشی لاتاری ، لاتاری گرین کارت 2018 ، راهنمای برندگان لاتاری ، راهنمای برنده های لاتاری ، راهنمای ثبت نام لاتاری ، نتیجه لاتاری ، نتایج لاتاری 2017 ، مشاوره لاتاری

Top
مشاوره در تلگرام
ثبت نام غیر حضوری
کانال تلگرام ما